ŠOLSKI OTROCI

Prvi razred plesa

Skupina prvošolcev je nekoliko naprednejša skupina mladih plesalk in plesalcev starih med šest in sedem leti. Tako začetniki kot tisti, ki so znanje že pridobili v mali šoli plesa, se učijo novih plesnih korakov in koreografij, v katere vpletamo vedno več elementov show plesov in hip hopa.

 

Jazz

Plesna zvrst Jazz-a je zelo raznolika, saj v to kategorijo plesa spadajo različni stili, kot so disco, street dance, show dance in drugi. Namenjen je tako začetnikom, kot tudi tistim, ki so osnove Jazz-a že osvojili.
Po dobrem ogrevanju bomo na treningih spoznali nove plesne korake, ki jih bomo vključili v raznovrstne koreografije. Plesne kombinacije bomo sestavljali na znano, popularno glasbo, včasih pa se bomo podali tudi v svet glasbenih filmov (musical).
Na urah Jazz-a se otroci naučijo ustvarjalnosti, postanejo bolj samozavestni in jih ni strah stopiti na oder.

 

Hip Hop

Hip hop, je mladim zelo znana disciplina. Zelo popularna je v glasbenih videih in plesnih filmih. Po dobrem ogrevanju bomo na treningih spoznali nove plesne korake, ki jih bomo vključili v raznovrstne koreografije. Plesne kombinacije bomo sestavljali na znano, popularno glasbo, včasih pa se bomo podali tudi v svet glasbenih filmov. Na urah hip hop-a se otroci naučijo ustvarjalnosti, postanejo bolj samozavestni in jih ni strah stopiti na oder.